Okna2018-09-06T20:30:29+00:00

Okna

Okna vam lahko vgradimo v novogradnjo ali pa vam odstranimo stara po sistemu suhe vgradnje

Naša okna so odporna proti vremenskim vplivom, so trajna, estetska in brez potrebe po vzdrževanju. Z njimi lahko dosežete visoko toplotno in zvočno izolativnost z široko izbiro barv po RAL karti ali luksirano, lahko so tudi barvana v izgledu lesa.

Izdelujemo jih v najrazličnejših oblikah z horizontalnimi in vertikalnimi prečkami, ter z različnimi variantami odpiranja.
Vanje vam lahko vgradimo protivlomno, protihrupno izolacijsko steklo, z dekorativnimi vzorci, oziroma po vaši izbiri. Glede na vaše želje vam lahko vgradimo tudi: notranje žaluzije, zunanje žaluzije, alu in PVC rolete, polkna, screen senčila raznih barv ter brisoleje.
Okna vam lahko vgradimo v novogradnjo ali pa vam odstranimo stara po sistemu suhe vgradnje- demontaža starih in vgradnja novih.

– Alu okna

– Alu-les

– Protipožarna

– Drsna okna

– Alu Polkna

Celotna galerija oken

INFORMACIJE

info@oblak-alu.si

TAJNIŠTVO

04/204-12-93

vesna@oblak-alu.si

KOMERCIALA

041/72-16-17

komerciala@oblak-alu.si

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.